|
HANYSOLAND Ranczo Slonskie - Forum wesołego hanysa
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
BALACHA
Testowany Hanys
Dołączył: 09 Lut 2006
Posty: 68
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 18:48, 16 Lis 2006 Temat postu: CZY FUTER W NYMCACH JE DROGI |
|
|
CZY TAM U WOS FUTTER WOS SROGO PO KAPSIE W MIESIONCU WYLAZI. MY SAM MOMY COROZ DROZIJ I DROZIJ YNO.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
papa z zobrza
Slonzok z klasom
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 1767
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 18:54, 16 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
jo moil kanarka i zech go sprzedol bo faktym jest ze futer zdrozol no niy to zart ale jo miyszkom tu kej ale co mi godajom to wszyscy tak majom
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rudi
Zasłużony na forum HL
Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 3396
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 14 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Deutschland NRW Płeć: karlus
|
Wysłany: Sob 14:43, 25 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
to niy som aber te nołtonse angeboty
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Peter
Slonzok z klasom
Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 1567
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 9 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Deutschland/Niedersachsen
|
Wysłany: Sob 17:09, 25 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Rudi napisał: |
to niy som aber te nołtonse angeboty |
Trza tu pedziec, ze te preise to za 100 gram, abo za 10 deko,
czyli kilo kosztuje dziesiec razy wiyncy niz to co stoi napisane.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Renate Glueck
Swoj Hanys FH
Dołączył: 08 Kwi 2006
Posty: 338
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Pszczyna-Bottrop
|
Wysłany: Sob 17:19, 25 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Od czasu nastania waluty Euro - drozszy o ponad 100%
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kużnik
Zasłużony na forum HL
Dołączył: 31 Maj 2006
Posty: 2992
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 26 razy Ostrzeżeń: 0/5
Płeć: karlus
|
Wysłany: Sob 18:15, 25 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
5 -6 x droższe niż w Polsce.Parmaschinken 2 x droższy.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
BERCIK DWORNIOK
Swoj Hanys FH
Dołączył: 05 Sty 2006
Posty: 399
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 20:18, 25 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
kużnik napisał: | 5 -6 x droższe niż w Polsce.Parmaschinken 2 x droższy. |
A jaki do rzici wrazić tego saf padać bydymy.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rudi
Zasłużony na forum HL
Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 3396
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 14 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Deutschland NRW Płeć: karlus
|
Wysłany: Nie 15:19, 26 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Peter napisał: | [
Trza tu pedziec, ze te preise to za 100 gram, abo za 10 deko,
czyli kilo kosztuje dziesiec razy wiyncy niz to co stoi napisane. |
niy wsystko Peter, zu beispiel Schweinenackenbraten kostuje 1 kilo--2.99euro,scweinehackfleisch 1kilo--3.99euro
Kuznik napisoł ze wsystko je 5-6 razy drozse jak w Polsce
czyzby w Polsce swinski hackfleisch kostowoł 1euro za kilo
a swinskoł łopatka na pieczen 80 centów za kilo
a pozatym to je ciynsko porównac ,tu trzeba wzionsć pod uwaga wiela ludzie w niymcach zarołbiajom na godzina brutto a wiela w polsce
i co sie mogom za to kupic
joł je yno zwykły Malocher(Robol) i za godzina roboty brutto moga sie kupic yno koło 5 kilo Schweinenackenfleisch
cy w Polsce taki zwykły robol tes sie moze za godzina roboty brutto 5 kilo swinskiego miynsa kupic?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kużnik
Zasłużony na forum HL
Dołączył: 31 Maj 2006
Posty: 2992
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 26 razy Ostrzeżeń: 0/5
Płeć: karlus
|
Wysłany: Nie 15:56, 26 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Sorry.Jo sie zasugerowoł tym co napisoł Peter.Nie patrzyłech,że miynso je
in kilo.
Kassler czyli po polsku schab je w tej samej cynie przi aktualnym kursie
euro =3.8 PNL to nawet drozyj bo ca 5 euro.
Wuszty i szinki tansze u nas.Nojlepsze sorty 9-10 euro za kilo.
Zungenwurst -salceson ozorkowy 4- 5 euro kilo
Dobry Stundenlohn je 4 -5 euro/h,możesz kupić 1 -1,5 kilo miynsa.
Hi
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Erwin58
Testowany Hanys
Dołączył: 03 Mar 2006
Posty: 80
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 16:06, 26 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
kużnik napisał: | Sorry.Jo sie zasugerowoł tym co napisoł Peter.Nie patrzyłech,że miynso je
in kilo.
Kassler czyli po polsku schab je w tej samej cynie przi aktualnym kursie
euro =3.8 PNL to nawet drozyj bo ca 5 euro.
Hi |
Ja ale jak smakuje nosze a jak jejich
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zefek
Zasłużony na forum HL
Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 6751
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 10 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Hessen
|
Wysłany: Nie 19:51, 26 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Erwin58 napisał: | [
Ja ale jak smakuje nosze a jak jejich |
...jak mosz guod to tyz zjysz
...jak kucharka niy za bardzo to nojlepsze joduo niy bydzie smakowac
...jak kupisz we Supermarkecie to czi u nos czi u wos smakowy roznicy niy ma.
A Masorze tukej tyz som gell?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rudi
Zasłużony na forum HL
Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 3396
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 14 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Deutschland NRW Płeć: karlus
|
Wysłany: Nie 20:14, 26 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Na klar Erwin ,polskie miynso je takie dobre ze jus nawet Ruski nie chcom go zryć,bo embargo na niy nałozyli
ale spas bei seite,miynso je miynsym miyndzy polskom a niymieckom swiniom niyma kupa róznicy,wszystkie som na prawie takyj samej paszy chowane,co sie tycy wyrobów miynsnych to jus je innoł sprawa
mie osobiscie polskie smakujom lepiyj,choc tes niy wsystko co polskie je dobre genau jak niy wsystko co niymieckie je niydobre ,mein lieber Erwin
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zefek
Zasłużony na forum HL
Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 6751
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 10 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Hessen
|
Wysłany: Nie 20:24, 26 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
...und souwisou schweinfleisch je niy za bardzo zdrowy szczegolnie lo starszych
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sheriff
P R E Z E S
Dołączył: 16 Lis 2005
Posty: 7037
Przeczytał: 16 tematów
Pomógł: 12 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Essen Płeć: karlus
|
Wysłany: Nie 20:30, 26 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Wom cza ino glodu w tym wszystkim
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kredyns-vel-Byfyj
Testowany Hanys
Dołączył: 20 Sie 2006
Posty: 62
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z Nimiec.
|
Wysłany: Pon 8:26, 27 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Zefek napisał: | Erwin58 napisał: | [
Ja ale jak smakuje nosze a jak jejich |
...jak mosz guod to tyz zjysz
...jak kucharka niy za bardzo to nojlepsze joduo niy bydzie smakowac
...jak kupisz we Supermarkecie to czi u nos czi u wos smakowy roznicy niy ma.
A Masorze tukej tyz som gell? |
Polske wuszty som pszinajmi mi lepij smakujom.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|